Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Маските станаха задължителни, след като се намесиха юристите,

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Маските станаха задължителни, след като се намесиха юристите,
Коментари Харесай

Антония Първанова: Носенето на маски стана задължително, след като се намесиха юристите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Маските станаха наложителни, откакто се намесиха юристите, тъй като стана ясно, че със заповед на министъра и с подобен акт, не би могло да се вкара наложително носене на маски.

Така стартира коментара си за наложителното носене на маски Антония Първанова пред Слави в Телевизия 7/8.

Ето какво сподели още някогашният евродепутат:

„ Дори да го разгласяват в държавен вестник и да го минат през нещо друго, би трябвало да потвърдят с научно доказателство, че тези маски имат значителен резултат за запазване на здравето, и би трябвало да е направено научно изследване, по този начин наречените двойно слепи изследвания с задоволителен брой хора с маски и без маски в среда на коронавирусна зараза. И да се потвърди, че тези, които са с маски, боледуват най-малко с 50 % по-малко от другите. Такова изследване няма, несъмнено.

Трява да се излезе с напътствие от Министерството на здравеопазването, кои типове маски защищават, в случай че въобще защищават, и от всички, които съществуват на пазара, кои хората би трябвало да си вземат, с цел да се твърди, че цялото носене на маски има смисъл, а не просто се прави, тъй като не знаят какво да предложат, с цел да могат да си подсигуряват някакъв политически комфорт в предизборната обстановка.

Също по този начин, би трябвало да потвърдят от хората, които са се заразили, какъв брой от тях по какъв метод са се заразили. От тези, които са се заразили, какъв брой са носели маски, по-късно какъв е процентът на тези хора по отношение на популацията по възрастови групи. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР